Avlağı Şehit Resul Kayaoğlu İlkokulu
Avlağı Köyü Kovancılar/ELAZIĞ
05055720928

VİZYON

Kurumumuzu, Türk Milli Eğitiminin temel ilke ve hedefleri doğrultusunda uygarlık ve çağdaşlık seviyesinin en yukarılarına taşıyarak örnek bir kurum haline getirmektir.

MİSYON

Yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımızı; kişilik gelişimini tamamlamış, sağlam karakterli, çağdaş, uygar, güçlüklere göğüs gerebilen, Atatürkçü düşünce tarzını benimsemiş, milli ve evrensel değerleri benimseyen aydın fikirli bireyler olarak yetiştirebilmek.

BAŞARILAR

Okulumuz, ülke genelinde, engellilere tekerlekli sandalye yardımı sağlamak amacıyla başlatılan "Plastik Kapak Toplama" kampanyası kapsamında Elazığ ili köy okulları arasında, en çok plastik kapak toplayan okul oldu ve plaket aldı. 2012 yılında yapılan Seviye Belirleme Sınavı´na 69 öğrenci girmiş olup, bu öğrenciler 21´i (% 30,43) Fen Lisesi, Anadolu Lisesi, Anadolu İmam Hatip Lisesi, Sağlık Meslek Lisesi gibi orta öğretim kurumlarına yerleşmiştir.
Öğretim Şekli :Tam Gün

Tam Gün

08:30 / 14:30

Isınma Durumu: Kaloriferli Yakıt Türü: Kömür

Elazığa 62 km, Kovancılara 20 km uzaklıktadır.

Elazığ İli / Kovancılar İlçesi / Avlağı Köyü